Therapeute

Visie

Ik zie een persoon als een eenheid van lichaam en geest (gedachten en emoties).

Dat maakt dat er niet enkel gekeken wordt naar de klachten, de ziekte of het probleem, maar dit altijd in relatie met de totale persoon. Door het zelfhelend vermogen aan te spreken, wordt de genezing van binnenuit gestimuleerd.


Om tot een duurzaam resultaat te komen word je als patiënt actief mee betrokken in je herstel. Hierdoor ben je minder therapeut-afhankelijk en vergroot je ”interne kracht”, de basis van je vitaliteit en veerkracht.


Wie ben ik

Ik ben afgestudeerd als klassiek kinesitherapeut (1997). Om me verder te specialiseren volgde ik de opleiding  psychomotorische therapie, Bobath therapie bij kinderen, craniosacraal therapie en  fasciatherapie.


Ons lichaam is zo'n ingenieus systeem. De werking en de samenhang ervan blijft me verbazen en boeien. Ik vind het dan ook een voorrecht om deel uit te kunnen maken van mensen hun genezingsproces.

Persoonlijk heb ik ervaren wat de invloed kan zijn van ons stress-systeem op het lichamelijk functioneren. Deze ervaring heeft me mee gemaakt tot wie ik nu ben. Hierdoor geloof ik nog meer in de invloed die we zelf kunnen hebben op onze gezondheid en herstel en in de enorme kracht van onze lichaam-geest eenheid.


© Copyright. All Rights Reserved.